13.Septemer.2022

Top 5 Bantal Paling Gebu Bagai Peluk Awan

Top 5 Bantal Paling Gebu bagai Peluk Awan - Healdas

Selamat Malam! Itu lah permulaan perjalanan kita (selepas doa) ke mimpi yang best sebelum bangun esok pagi pi kerja atau sekolah dengan kebahagiaan dan senyuman manis.

Penginapan kita pada waktu malam adalah fakta paling penting untuk tenaga dan mood kami pada hari esok nya. Jadi, kualiti Tido kita adalah sangat penting.

Jadi, apakah perkara yang paling penting untuk membuat kita Tido dengan selesa dan bangun dengan penuh semangat?

Bantal
Bantal lah Perkara Paling Penting untuk mendapat mimpi yang paling best dan bangun dengan segar! Bantal lah yang memegang kepala kita dengan baik dan juga bila kepala kita rasa macam duduk bawah Awan, maka mimpi kita akan juga seperti terapung di langit dan perjalanan Tido kita sampai pagi tu sangat selesa!

Jom check Bantal apa yang ada online dengan budget RM50. Kita mencarik bantal yang gebu seperti peluk awan yang besar dan juga tebal tapi tak keras. Dibawah pilihan Top 5 Bantal Paling Gebu Bagai Peluk Awan:

1. Akemi Sleep Essential 7 Holes Pillow

Akemi adalah jenama yang bole nampak di Parkson, Aeon, dan Mall2 seluruh Malaysia dan bole disyorkan kualiti dia bole tahan sesuai dengan harga nya.
Bantal Akemi 7 Lobang ni sesuai untuk yang suka bantal rata tapi ada cushion. Tak segebu seperti peluk awan tapi yang suka bantal rata, Bantal Akemi ni sangat sesuai dan tahan sangat lama.
Penambahan juga dengan Bantal Akemi ni sudah dirawat untuk anti kulat dan anti bakteria.

Gebu Level : Medium
Sesuai Untuk : Jenis yang suka Bantal Rata
Harga : RM30+

2. 1kg Bantal Hilton

Bantal paling Viral Online – Bantal Hilton. Sejenis Bantal yang Hotel Hilton tak pernah pakai.
Bantal Hilton bole dikatakan sangat gebu selepas membuka dari packaging dia. Mungkin pernah nampak video dimana orang terima Bantal Hilton nipis dalam bag dan selepas potong plastik, angin terus masuk dan Bantal jadi gebu wow wow~
Ya, Bantal Hilton memang gebu dan bole dikatakan macam peluk Awan tetapi gebu nya tak berapa tahan lama. Tetapi sangat sesuai sebagai Bantal kedua dirumah atau untuk tetamu.

Gebu Level : High
Sesuai Untuk : Tetamu Rumah datang Tido atau sebagai 2nd Pillow
Harga : RM10+

3. Bantal DAG Das Abdul - H-Class Pro

Pernah nampak tak?
Billboard jalanraya brader peluk dua bantal yang gebu.
Memperkenalkan Bantal DAG Das Abdul!
Bantal Gebu Gebu yang popular di Billboard Jalanraya. Mira Filzah juga beli Bantal ni…
Bantal DAG model H-Class Pro harga nya lebih sikit dari RM50 tetapi Gebu nya padu dan tinggi. Dan baik nya Bantal ni, bole sumbat dalam Mesin Basuh dan Bantal ni akan gebu balik kerana isi Polyester Fiber dimana Fiber nya tidak diketul ketul selepas cuci.
Jika mencarik Bantal yang betul2 Gebu bagai peluk Roti Gardenia dengan budget RM50, Bantal DAG Das Abdul H-Class Pro sangat sesuai

Gebu Level : High
Sesuai Untuk : Yang suka bantal tinggi dan Gebu bagai peluk dan mimpi Roti Gardenia
Harga : RM50+

4. Bantal THE SULTAN - 5 STAR PILLOW

Adakah anda ada Katil saiz KING? atau Queen?
Bantal pon kena la level yang sama.
Bantal THE SULTAN – 5 STAR Pillow direka dengan dimensi yang lagi besar dari biasa (76cm x 50cm) untuk memeluk kepala anda bagai awan memeluk minda mu~
Dengan Next Level Gebu nya Gebu, THE SULTAN – 5 STAR PILLOW adalah bantal yang paling gebu bagai peluk awan dengan budget RM50

Gebu Level : Bagai Peluk Awan

Sesuai Untuk : Kerabat Diraja, Royal Family, Bangsawan, Dato, Tan Sri, Tun, Putera, Puteri, Perdana Menteri, President, Five-Star General, CEO, CTO, CFO, COO, dan Sultan

Harga : RM40+

5. KUN Microfibre Filled Hotel Pillow

Bantal paling favorite yang paling sesuai dengan budget semua orang; Gebu Level Ngam, Tinggi Level Ngam, dan Bagai Peluk Awan Genting Highland!
Bantal KUN yang ni sangat sesuai untuk semua orang kerana dia tak tinggi dan tak rendah, gebu nya juga ngam dan puas.
Waktu Tido akan merasa puas betul berbanding bantal lain dengan harga yang sama dan juga tahan lama.
Jika mencarik Bantal Level Gebu Ngam yang paling sesuai untuk semua jenis orang dan sangat selesa untuk Tido, pililh lah KUN Microfibre Filled Hotel Pillow – Bantal Gebu Level Ngam Bagai Peluk Awan Genting Highland.

Gebu Level : Ngam
Sesuai Untuk : Semua Orang
Harga : RM19+

Dimana jua anda berada, pilih lah Bantal Gebu yang sesuai untuk anda yang boleh buat Tido malam dengan selesa dan bangun segar.

Jom Follow

Healdas Anti-Bacterial Towel

Sign In

Register

Reset Password

Please enter your username or email address, you will receive a link to create a new password via email.